Ak Parti İl Başkanı Av. Metin Çelik

AK Parti İl Başkanı Av. Metin Çelit, İnebolu AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Küpoğlu’nun...

AK Parti İl Başkanı Av. Metin Çelit, İnebolu AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Küpoğlu’nun şahsi tweetter hesabından yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

Başkan Çelik, açıklamanın hiçbir mantıkla izah edilemeyeceğini belirterek, şunları kaydetti:

“Ferhat Küpoğlu’nun, şahsi sosyal paylaşım sitesinden yapmış olduğu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı ile ilgili yakışıksız ve hiçbir mantıkla izah edilemeyecek paylaşımını öğrendiğimiz andan itibaren ilgilinin parti üyeliğinden derhal istifası alınarak üyeliği düşürülmüştür. Bu sözler hiçbir şekilde partimizin görüşlerini yansıtmamakta olup tasvip etmediğimizi ve kınadığımızı belirtiyoruz. İlgilinin özür beyanatında belirttiği şekilde yanlışlıkla yapılmışsa bile bu durum bizim açımızdan affedilmez niteliktedir. Bu güne kadar olduğu gibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni en ileri medeniyetler seviyesine çıkarmak için her türlü zorlukla mücadele edeceğiz. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu güne kadar yapılanlar bunun en önemli göstergeleridir. Bir şahsın yapmış olduğu yakışıksız paylaşımın sanki partimizin düşüncesiymiş gibi yansıtılmaya çalışılmasını da doğru bulmadığımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz