Ak Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, Otistik Çocuklar Eğitim Merkezini Ziyaret Etti

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, Sivas Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek otistik...

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, Sivas Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek otistik çocuklar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Sivas İl Sosyal İşler Başkanlığı ve Engelliler Koordinasyon Merkezi (EKM) AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığı ile yapmış olduğu yıllık iş programına göre, nisan ayını "Otistik Çocuklar Farkındalık Ayı" olarak belirledi. Bu kapsamda Sivas'ta faaliyet gösteren Sivas Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Ayhan'ı ziyaret eden AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru ve Sosyal İşler Başkanlığına bağlı heyet eğitim merkezlerinde eğitim gören otistik çocukları ziyaret ederek eğitimcilerden bilgi aldılar.

Reklam
Reklam

AK Parti olarak engelliler gününü belirli bir gün yada hafta yerine bir seneye yaymayı tercih ettiklerini söyleyen AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, "AK Parti, engellilerle ilgili çalışmalarını yılın 12 ayında sürdüren bir partidir. Bundan sonraki aylarda da farklı engelli gruplarıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her kesimin yanında olan AK Parti engellilerin de yanında" dedi.

Sivas Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Ayhan ise Sivas'ta otistik çocukların ailelerine ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. İsmail Ayhan, "Aileler evde kapalı kalmayı tercih ediyor. İç Anadolu Bölgesi'nde böyle bir merkez şanstır. Ziyaretinizden dolayı bizi çok mutlu ettiniz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: