Ak Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, Taksi Duraklarını Ziyaret Etti

SİVAS(İHA)AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, taksi duraklarını ziyaret ederek, taksiciler ile bir araya...

SİVAS(İHA)AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, taksi duraklarını ziyaret ederek, taksiciler ile bir araya geldi.

Her gün düzenli olarak sivil toplum kuruluşları, mahalle toplantıları ve esnaf ziyaretleri yaparak Sivas halkıyla bir araya gelmeye devam eden AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, taksi duraklarını da ziyaret ederek taksicilerin sorunlarını dinledi.

Daha önce Sigorta Taksi ve Büyük Otel Taksi duraklarını ziyaret eden AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru; Park Taksi, Selçuklu Taksi, Numune Taksi, Bulvar Taksi, Kök Taksi, Işık Taksi, Esen Taksi, Hal Taksi ve Çiçek Taksi duraklarını da ziyaret etti. Siyasilerin sadece seçim dönemlerinde kendilerini hatırlayıp ziyarete geldiklerini söyleyen taksiciler kendilerine sıcak ve samimi bir tavır gösteren İl Başkanı Burhanettin Kuru'ya ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Taksiciler İl Başkanı Burhanettin Kuru'ya büyük ilgi gösterirken çalışma şartları hakkında bilgi verdiler. Taksicilerin sorun ve taleplerini dinleyen Burhanettin Kuru, taksicilerle fikir alışverişinde bulundu. Taksi duraklarında çalışan taksicileri tek tek dinleyen İl Başkanı Burhanettin Kuru, sık sık not alarak taksicilerin taleplerini gerekli mercilere ilettiğini bundan sonra da iletmeye devam edeceğini söyledi.

AK Parti Sivas İl Başkanlığı olarak sürekli esnaf ziyaretlerine, mahalle toplantılarına devam ettiklerini söyleyen AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, "Bugünkü esnaf ziyaretimizi de Sivas merkezde bulunan 9 taksi durağına gerçekleştiriyoruz. Taksici esnafımızın problemlerini dinliyoruz. Bir taraftan da parti olarak halkla iç içe, sürekli vatandaşın arasında olan bir partiyiz. Ziyaretlerle bu sıcaklığı devam ettirmiş oluyoruz. Bizlere kapılarını açan taksicilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: