Ak Parti İl Başkanı Dengiz, Saldırıları Kınadı

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, “Bize yönelik yapılan hiçbir saldırı, Türkiye’yi demokratikleştirme ve...

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, “Bize yönelik yapılan hiçbir saldırı, Türkiye’yi demokratikleştirme ve terör sorununu çözme kararlılığımızı eksiltmez. Bu tür saldırılar hiçbir AK Partiliyi korkutmaz” dedi.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı ek binasına yönelik saldırıları kınadı.

Dengiz, saldırıların Türkiye’nin bazı derin odaklarla hukuki zeminde yapılan mücadelenin başarıya ulaşmaya başladığı ve terör sorununa demokratik yollardan çözüm bulunmaya çalışıldığı bir döneme denk gelmesinin manidar olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Bu tür eylemlerin hiçbir AK Partiliyi korkutamayacağını ve yolundan alı koyamayacağını ifade eden Dengiz, ''Bu saldırılar birlik ve beraberliğimizi, milletimizin iç huzurunu bozmayı amaçlamaktadır. Milletimizin buna karşı daha duyarlı ve tedbirli olması gerekmektedir. En başta milletimiz, siyasilerimiz ve güvenlik güçlerimiz asla bir zafiyete düşmeden milletimizin birliği ve beraberliği için her türlü gayreti göstermelidir. Şunu herkesin bilmesi gerekir ki derin odaklarla olan mücadelemiz ve terör sorununu çözme kararlılığımız asla eksilmeyecek, aksine artacaktır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: