Ak Parti İl Başkanı Elçi’den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, ““Birtakım...

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, ““Birtakım engellerine rağmen, hayata tutunmaya çalışan ve onurlu bir şekilde yaşamak amacıyla ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız toplumumuz için birer güç kaynağıdır” dedi.

Elçi mesajında şu ifadelere yer verdi; “Engelli insanlarımıza göstereceğimiz ilgi, şefkat ve destek onların sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta hak ettikleri yeri almalarını sağlayacak ve hayata olan bağlılıklarını daha da güçlendirecektir.

Reklam
Reklam

Memnuniyetle belirtmek isterim ki; ilimiz engelli vatandaşlarımıza sağlık, eğitim, istihdam ve evde bakım gibi temel hizmetlerin sunumunda önemli aşamalar kaydetmiş bulunmaktadır.

Günümüzde engellilerimizin toplumsal hayata katılım ve başarı noktasında gösterdikleri gayretlerden büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum.

Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor, tüm vatandaşlarımızın engelli kardeşlerimizi sevgi ve anlayışla kucaklamalarını, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmalarını temenni ediyorum.

Bu düşüncelerle; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde yürekleri sevgi ile dolu olan tüm engelli vatandaşlarımıza sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz