AK Parti İl Başkanı Eroğlu Ve Merkez İlçe BaşkanıBay'dan Hastane Ziyareti

AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, Tokat Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret

AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, Tokat Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.

Tokat Devlet Hastanesi'nde yaptığı ziyarette, hasta ziyaretlerinin İslam dinindeki önemine değinen Eroğlu, hastaların duasının en makbul dualardan biri olduğunu belirtti.

Tokat Devlet Hastanesi'nin Türkiye'deki en modern 10 hastane arasında olduğunu ifade eden Eroğlu, "Emeği geçen herkese minnettarız. Bundan 10 yıl önce Türkiye'de sağlık sistemi büyük bir keşmekeş içindeydi. Hastane kapılarında mağdur edilen binlerce insan, bugün AK Parti iktidarına dua ediyor. Sağlıktan ekonomiye, eğitimden insan hak ve hürriyetlerine, ulaşımdan kalkınmaya birçok konuda reformlara AK Parti imza attı ve atmaya devam edecek" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyarette, Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu ve parti yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Muhabir: Zehra Aydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: