Ak Parti İl Başkanı Kambur: Kılıçdaroğlu Teşkilatları Tarafından Yanlış Yönlendiriliyor

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tekirdağ'da twit atan kişinin gençlik kolları başkanı olmadığını söylemesine tepki gösteren...

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tekirdağ'da twit atan kişinin gençlik kolları başkanı olmadığını söylemesine tepki gösteren AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, “Kılıçdaroğlu teşkilatları tarafından yanlış yönlendiriliyor. Parti sitesine girerse doğruyu görür.” dedi.

Edinilen bilgiye göre Tekirdağ Belediyesi'nde sözleşemeli memur olarak çalışan ve CHP Tekirdağ Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Önay Taşdelen'den twit hesabından başörtülülere 'Nankörköpek' demesi, Tekirdağ'da tartışma konusu oldu. Taşdelen attığı Twitte, Memur Sen tarafından yapılan eylemi kast ederek "Yarın saat 12'de Tuğlalı Park'ta karakter fukaralarının eylemi varmış. Kamuda başörtüsünün özgürlüğünü istiyorlarmış. Nankör köpekler" demişti.

Reklam
Reklam

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’da düzenlediği basın toplantısında Tekirdağ'da twit atan kişinin gençlik kolları başkanı değil, parti üyesi olduğunu ifade ederek, bu kişinin disipline verildiğini ve gereğinin yapılacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu’nun teşkilatları tarafından yanlış yönlendirildiğini ifade eden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, “Bugüne kadar olduğu gibi bugünde sayın Kılıçdaroğlu’nu teşkilatları yanıltıyor. Kılıçdaroğlu başörtülülere hareket eden Önay Taşdelen’in sadece üye olduğunu söyledi. CHP Tekirdağ teşkilatının internet sitesine girdiğimizde Önay Taşdelen’in Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı olduğunu görebiliyoruz. Kılıçdaroğlu bunu teşkilatlarından iyi bir şekilde öğrenip kamuoyunu bilgilendirirse bizde seviniriz.” dedi.

AK Parti’nin Şafak Pavey’e hakaret eden üyeyi ihraç edip özür dilediğini kaydeden Kambur, “Keşke böyle bir söz sarf etmeseydi. Başörtülülere bu şekilde hakaret etmeseydi iyi olurdu. Tabi gereğinin yapılması gerekirdi. AK Parti Şafak Pavey olayında olduğu gibi gereğini yaptı. Hüseyin Çelik çıktı bu ismin partiden ihraç edildiğini söyledi ve özür diledi. Biz CHP’den de böyle bir açıklama beklerdik.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz