Ak Parti İl Başkanı Kambur, “tekirdağ’da Spor Hizmetleri Hız Kesmeden Devam Ediyor”

Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda 200 bin TL’lik kaynakla iyileştirme yapılacağını belirten AK Parti Tekirdağ İl...

Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda 200 bin TL’lik kaynakla iyileştirme yapılacağını belirten AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Tekirdağ’a yeni bir gençlik merkezi ve Hayrabolu’ya da çim saha yapılacağını söyledi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur ve yönetimi Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlisu’yu ziyaret etti. Kambur, müdürlüğün Tekirdağ’daki çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.İl Müdürü Tatlısu, bakanlıktan ayrılan 200 bin TL2lik kaynakla Namık Kemal Stadı’nda iyileştirme yapılacağını söyledi. Yakında stadın yapım işlerini ihale edeceklerini ifade eden Tatlısu, kısa zamanda stadın hizmete açılacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Tekirdağ’a yeni bir gençlik merkezinin yapılacağını aktaran Tatlısu, proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Hayrabolu şehir stadının zeminin sentetik çim yapılması işini 539 bin 400 TL ihale ettiklerini kaydeden Tatlısu, kısa bir süre sonra başlayacak çalışmalar sonunda stadın bitirileceğini aktardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: