AK Parti İl Başkanı Karakaya, Görevinden Istifa Etti

AK Parti İl Başkanı Osman Karakaya, il başkanlığı görevinden istifa ettiğini bildirdi.

AK Parti İl Başkanı Osman Karakaya, il başkanlığı görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Osman Karakaya, yaptığı yazılı açıklamada, istifa dilekçesini AK Parti Genel Merkez'e gönderdiğini kaydetti. 2006 yılından beri AK Parti'nin yönetim kademelerinde görev aldığını ifade eden Karakaya, son dönemde il başkanı olarak sorumluluklarını yerine getirmede zorlandığını belirtti.

AK Parti'nin mensubu olmaktan şeref duyduğunu ve 6 yıldır durmadan, usanmadan çalıştığını vurgulayan Karakaya, genel merkeze gönderdiği dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

Reklam
Reklam

"Babamın sağlık sorunları ve iş yerindeki sıkıntılarım nedeniyle AK Parti İl Başkanlığı görevimden istifa etmek zorunda kaldım. Bugüne kadar büyük bir fedakarlıkla yapmış olduğum, zaman yönetimi konusunda bir değerlendirme süreci içine girmeme neden olmuştur. Değerlendirmem sonucunda zaman yönetiminde yaşadığım sıkıntılar, il başkanı olarak sorumluluklarımı yerine getirmedeki zorlanmam ve kısa tarihi büyük başarılarla dolu partimizin ilimizde sıkıntıya düşebileceği, beni yol ayrımına getirmiştir. Bu noktada kuruluşundan bu yana üyesi olduğum, 2006 yılından beri yönetim kademelerinde görev aldığım partinin son beş yıldır zevkle sürdürmekte olduğum il başkanlığı görevimden affımı ve AK Parti çatısı altındaki neferlik görevime dönmeyi arzulamaktayım."

Muhabir: Volkan Poliçe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz