AK Parti İl Başkanı Köktaş, Ikinci El Otomotivcilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun İkinci El Otomotivciler Derneği yönetimi ve galericiler sitesi esnafı ile bir

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun İkinci El Otomotivciler Derneği yönetimi ve galericiler sitesi esnafı ile bir araya geldi.

İkinci El Otomotivciler Sitesi'nde düzenlenen kahvaltıda galericilerin sorunlarını dinleyen Köktaş, ikinci el otomotivciler sitesinin gelişen ve değişen Samsun'a bir vizyon kattığını söyledi.

İkinci el otomotivciler sitesinin Samsun'da örnek gösterilecek bir yer olduğunu belirten Köktaş, "Bu sitedeki otomotivciler işini geliştirmek için bir çok zorluğa katlandı. Sorunların çözümü için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Samsun tüm hücreleriyle ayağa kalkarsa, Samsun tüm değerleriyle birlikte hareket ederse, arzu ettiği yere ulaşabilir. Bizim için her sektör, her yatırımcı bir değerdir. Samsun'a gerek istihdam gerek ekonomi noktasında katma değer sağlıyorsa benim de görevim onu vatandaşa kazandırmak. Buralarda çok daha iyi hizmet edilmesi için ne yapmak gerekiyorsa elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Samsun İkinci El Otomotivciler Derneği Başkanı Hasan Kahyaoğlu ise ikinci el otomotivciler olarak Samsun'da Karadeniz Bölgesi' nin otomotiv üstü olmak için çalıştıklarını söyledi.

Samsun ikinci el otomotivciler sitesinden kusurlu araç satılamayacağını söyleyen Kahyaoğlu, "Yanlış iş yapılmaz imajını sağlamak suretiyle Samsun'u bölgede üs yapmak istiyoruz. Ordu, Giresun, Trabzon Rize'de otomobil denildiğinde akla Samsun gelmeli. İstanbul, Ankara gelmemeli" diye konuştu.

Kahvaltıya, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, Dikbıyık Belediye Başkanı Kemal Ayan, partililer ve galericiler katıldı.

Muhabir: Mustafa Çavuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: