AK Parti İl Başkanı Köktaş, STK'lara Birlik Mesajı Verdi

AK Parti Samsun İl Başkanlığı seçimi için bir süre önce yapılan 4. olağan kongrede başkanlığa...

AK Parti Samsun İl Başkanlığı seçimi için bir süre önce yapılan 4. olağan kongrede başkanlığa seçilen Fuat Köktaş, sivil toplum kuruluşlarının tebrik ziyaretlerini kabul etti. Çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katıldığı ziyarette AK Parti İl Başkanı Köktaş, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Erkan Koç, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Ertuğrul Göl, Samsun PTT Baş Müdürü Adnan Sert, Ordu Sevgi Derneği Başkanı Hasan Varol, Hak-İş Konfederasyonu İl Temsilcisi Fatih Güzel, Hizmet-İş Sendikası İl Temsilcisi Rahmi Kayaoğlu, DESK Konfederasyonu İl Temsilcisi Erdinç Kontaş, Memur Sen Sendika İl Temsilcisi Necdet Güneysu ile Öz Büro İş Sendikası İl Temsilcisi Şükrü Genç ile bir araya gelen Köktaş, yapacakları çalışmalarla Samsun’un Türkiye'nin önemli illeri arasındaki yerini koruyacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Samsun'a hizmet etmenin tüm makamların üzerinde olduğunu söyleyen AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş, "Sivil toplum kuruluşları, kent kimliğinin oluşturulmasında, kentin sorunlarını çözebilecek ve ihtiyaçlarına cevap arayabilecek en güçlü birliklerdir. Sivil toplum kuruluşları, akil insanlar ve kanaat önderleri toplumun sesi ve yüreğidir. Kenti geliştirecek gücüdür. Samsun'un sosyoekonomik ve sosyokültürel yapısını güçlendirerek aydınlık yarınlara kimlik kazandıracak yine STK'lardır. Bu düşünceyle sivil toplum örgütlerini çok önemsiyoruz. Karadeniz'in parlayan yıldızı Samsun'u, yapacağımız çalışmalarla Türkiye'nin önemli illeri arasında yerini koruyacaktır. Bu potansiyel Samsun insanında fazlasıyla var ve bu potansiyeli harekete geçirerek hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Samsun'u hep birlikte daha iyiye, daha ileriye taşıyacağız." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: