Ak Parti İl Başkanı Kuru, Mahalle Toplantılarına Devam Ediyor

AK Parti Sivas İl teşkilatının düzenlediği mahalle toplantıları aralıksız devam ediyor.Şeyhşamil Mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya mahalle...

AK Parti Sivas İl teşkilatının düzenlediği mahalle toplantıları aralıksız devam ediyor.

Şeyhşamil Mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru bölge toplantısında AK Parti hükümetlerinin Sivas'ta ve ülke genelinde yaptığı çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

AK Parti öncesi Türk Lirası'nın bir değerinin olmadığını söyleyen İl Başkanı Burhanettin Kuru, "Türk Lirası üzerinde 6 tane sıfırı olan, hiç bir kıymeti olmayan bir paraydı. Baba oğluna Türk Lirası'yla borç vermiyordu. Ekonomimiz iflas etmişti. IMF'ye olan borcumuz 23 milyar doları geçmişti. IMF'nin kapısında gece gündüz yatıyorduk bize borç versinler diye. IMF bize bu borcu verirken iç ve dış politikalarımızı yönlendiriyordu, sağlıkta ve ekonomi de bize şartlar dayatıyordu. Borç veren, borç alanın efendisidir. AK Parti'de bu şartlar da iktidara geldi. AK Parti milli bir duruş sergileyip, değerlerimize sahip çıkarak, ekonomiyi toparladı, dışa bağımlılığı azalttı. IMF ile ilişkileri sonlandırdı. Paradan 6 sıfırı attı. Geldiğimiz noktada dünyanın en değerli parasından biri de Türk parasıdır. IMF'ye ödenecek son miktarla birlikte borcumuzun tamamını bitiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Sivas'ta yapılan çalışmalar hakkında da mahalle sakinlerine bilgi veren İl Başkanı Burhanettin Kuru, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın adaylık döneminde vaadi olan Sivas'a çağrı merkezleri açma sözünü yerine getirdiğini ve 11 Mayıs’ta ilk çağrı merkezinin açılışı yapılarak hizmete gireceğini söyledi. Türk Telekom ve Sağlık Bakanlığı 112 acil çağrı merkezinin de çağrı merkezi açma çalışmalarının devam ettiğini söyleyen İl Başkanı Burhanettin Kuru, bütün bu çalışmaların bitmesinin ardından 2 bin 500 - 3 bin kişinin buralarda çalışacağını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: