AK Parti İl Başkanı Kuru: "Şehit aileleri ve gazilerimiz bizlere emanet"

AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, "Şehit aileleri ve gazilerimiz bizlere emanet" dedi.

AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, "Şehit aileleri ve gazilerimiz bizlere emanet" dedi.

AK Parti Sivas İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Kuru'yu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuru, şehit aileleri ve gazilerin aziz vatanı korumak için şehit olan asker ve polisin emaneti olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Şehit aileleri ve gazilerimiz bizlere emanet. Bizler de bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmak, korumak, kollamak durumundayız. Onlarla diyalog halinde olmak, varsa bir sıkıntıları çözümü noktasında çalışmalar yapmak zorundayız. Sizlerin bu vatanın birliği, bütünlüğü, bu bayrağın gökyüzünde dalgalanması için verdiğiniz çabalar, hiç kimsenin kolay kolay yapamayacağı fedakarlıklardır. Siyasi partiler olarak sizlerin bu fedakarlıklar karşısında ne yapsak azdır. Hep beraber inşallah bu aziz milleti, aziz vatanı ileri götürmek için çalışacağız, çabalayacağız."

Reklam
Reklam

Hızal ise AK Parti Sivas 4. Olağan Kongresi'nde yeniden başkan seçilen Kuru'ya başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: