Ak Parti İl Başkanı Murat Baybatur:

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, "Tüm dünya şunu iyi bilmelidir ki binlerce yıl...

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, "Tüm dünya şunu iyi bilmelidir ki binlerce yıl beden ve ruh gibi yaşayan bu milleti bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir." dedi.

Başkan Baybatur, Gaziantep’te meydana gelen terör saldırısını lanetledi. Terör örgütünün çocuk kadın yaşlı genç dinlemeden ülkeyi yasa boğduğunu belirten Baybatur, bayramı ülkeye zehir edenlerin amacına ulaşamayacağını kaydetti. AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur yaptığı açıklamada, “ Gaziantep'te bayram günü PKK'nın bomba yüklü araçla yaptığı saldırı sonucu 4'ü çocuk 9 kişi yaşamını yitirdi. Acımız çok büyük ve derinden olmuştur. Bayramı zehir eden bu haince saldırıyı kınıyoruz. Terör örgütü bir kez daha çirkin yüzünü göstererek kadın çocuk demeden saldırmıştır. Şehitlerimize ve ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Binlerce kez lanet olsun. Hainler kesinle amacına ulaşamayacaktır. Bu gün millet olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu gösterdik. Uludere’de de kaza sonucu 9 şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm dünya şunu iyi bilmelidir ki binlerce yıl beden ve ruh gibi yaşayan bu milleti bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bayramı üzüntüye çevirenlere ve üzüntüye boğanlara lanet olsun. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara amacına ulaşamayacaktır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet milletimize sabırlar diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: