AK Parti İl Başkanı Reyhan:

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, Eskişehir'in termal turizm alanında yeni yatırımların önünün açıldığını bildirdi.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, Eskişehir'in termal turizm alanında yeni yatırımların önünün açıldığını bildirdi.

Reyhan, yaptığı yazılı açıklamada, Eskişehir Kızılinler Projesi'nin 2005 yılında İl Özel İdaresi tarafından çalışmaların başlatıldığını, 2006 yılında ise Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın mastır planları arasına alındığını kaydetti.

"Milletvekillerimizin yoğun istişare çalışmaları, gayretleri, takipleri sonucunda bakanlığımız tarafından yapılması uygun görülmüş ve proje onaylanmıştır" ifadesini kullanılan Reyhan, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Bu vesileyle Eskişehir'e termal turizm alanında yeni yatırımların önü açılmıştır. 2013 Yılı Eskişehir'imiz için tam anlamıyla kültür ve turizm faaliyetleri yılı olacaktır. Türk Dünyası Kültür Başkenti ve Somut Olmayan Kültürel Mirasın Başkenti olan Eskişehir'imizin termal turizmde de hak ettiği noktaya gelmesi için atılan bu büyük adımın Eskişehir'imize ve hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederim. Eskişehir'in hak ettiği seviyeye gelmesinde hiçbir desteğini esirgemeyen başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, ilgili bakanlarımıza, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı ile Eskişehir milletvekillerimiz Salih Koca ve Ülker Can'a, Belediye Başkanlarımıza ve tüm bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz."

Muhabir: Fatih Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz