Ak Parti İl Başkanı Soğanda: "gürpınarlı Vatandaşımız Burhan Öner İle Ercişli Polis Memurumuz Halil Hamuryen Şehit Düştü"

AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, İstanbul’da darbe girişimi sırasında çıkan olaylarda Gürpınarlı vatandaş...

AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, İstanbul’da darbe girişimi sırasında çıkan olaylarda Gürpınarlı vatandaş Burhan Öner ile Ercişli polis memuru Halil Hamuryen’in şehit olduğunu bildirdi.AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, 15 Temmuz günü yaşanan darbe girişimine tepki verenlerin arasında Vanlıların da bulunduğunu söyledi. Soğanda, “Aldığımız bilgilere göre Gürpınarlı vatandaşımız Burhan Öner ile Ercişli polis memurumuz Halil Hamuryen şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve halkımıza da başsağlığı diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: