AK Parti İl Başkanı Terkin:-"Kırklareli, Modern Devlet Hastanesine Kavuşacak"

AK Parti İl Başkanı Hüsmen Terkin, Kırklareli'nin 250 yataklı modern devlet hastanesine en kısa sürede kavuşacağını belirtti.

AK Parti İl Başkanı Hüsmen Terkin, Kırklareli'nin 250 yataklı modern devlet hastanesine en kısa sürede kavuşacağını belirtti.

Terkin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çamlık mevkisinde yapılması planlanan 250 yataklı yeni Kırklareli Devlet Hastanesi ile 20 üniteli Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi projelerinin, ihale aşamasına geldiğini söyledi.

Kırklarelililerin hak ettiği hizmeti almalarının zamanı geldiğini ifade eden Terkin, "Mevcut devlet hastanemiz artan nüfusumuz karşında yetersiz gelmeye başladı. Vatandaşımızın daha kaliteli hizmet vermek amacıyla 250 yataklı modern devlet hastanesinin yapımı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sağlık Bakanlığı ve hükümetimizde hastanenin yapımı için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kırklareli modern devlet hastanesine kavuşacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Özgün Tiran / Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: