AK Parti İl Başkanı Tüfenkci'den TSD'ye Ziyaret

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık ile Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık ile Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Tüfenkci, AK Parti'nin toplumun tüm kesimlerinin sosyal hayatta aktif ve etkin olması için büyük gayret gösterdiğini belirtti. Bu çalışmalar çerçevesinde engellilerin de hayata daha sıkı tutunduğunu kaydeden Tüfenkci, "Engelliler artık iş hayatında daha aktif görev almaktadır. Asıl önemli olan zihinlerimizdeki engelleri kaldırmaktır. Bunu kaldırdığımızda bedensel engellerin bertaraf edildiğini görüyoruz" ifadelerini kullandı. TSD Şube Başkanı Ali Haydar Koyun da ziyaretleri için Tüfenkci ve Çalık'a teşekkür ederek, engelliler için yapılan çalışmaların ve pozitif ayrımcılığın kendilerini çok memnun ettiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: