AK Parti İl Başkanı Uçar: CHP milletvekili adayının akrabaları oy istiyor

AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, bir CHP milletvekilinin akrabalarının oy istediğini belirterek, "Adayın kendisi...

AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, bir CHP milletvekilinin akrabalarının oy istediğini belirterek, "Adayın kendisi yok, onun adına başkaları konuşuyor. Ama biz iyi gününüzde kötü gününüzde hep buradayız.” dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Yılmaz, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve partili yöneticiler, Kozlu beldesinin Topbaşı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.
Mitingde konuşan AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, “Bugün meydanlardayız, CHP milletvekili adayının akrabaları oy istiyor. Vatandaşlar adayın nerede olduğunu soruyor. Kendi özgürlüklerine kavuşmak için oy istiyorlar. Adayın kendisi yok, onun adına başkaları konuşuyor. Ereğli’de de durum aynısıdır. MHP adayı burayla alakası olmayan otelde ikamet eden, seçim sonrası valizini toplayıp giden birisi olacak. Ama seçim sonrası, iyi gününüzde kötü gününüzde biz hep buradayız.” diye konuştu.
AK Parti 4. sıra milletvekili adayı Hüseyin yılmaz ise AK Parti hükümeti ile Türkiye’de insanların yararına olan birçok uygulamanın hayata geçirildiğini, AK Parti’nin felsefesinin insanı ön plana çıkartmak olduğunu dile getirdi. Kalabalık halka hitap eden Yılmaz, “AK Parti döneminde devlet ilk defa olabildiğince insanına yakınlaşmıştır. AK Parti’nin felsefesi insanı ön plana çıkartan ve hizmeti esas almıştır. Hastane kapılarındaki kuyruklar bitti. AK Parti’nin getirdiği yeni siyaset tarzı budur. Hizmetler yönetimle beraber gider. Allah korusun bir krizle bu hizmetlerin hepsi gider.” diye sözlerini tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz