Ak Parti İl Başkanı Uçar’dan, Kilimli Belediye Başkanı Özdemir’e Ziyaret

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir’e umre ziyaretinde...

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir’e umre ziyaretinde bulundu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, beraberinde parti yöneticisi Mecit Aydın ile birlikte Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir’i ziyaret etti.

Ziyarette belediye çalışmaları hakkında fikir alan Uçar, umre dönüşü Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Uçar, “Kilimli bizim en güzel ilçelerimizden biridir. Başkanımızın çalışmalarını da yürekten tebrik ediyoruz. Başkanımız umreye gitmiştir. Kendisine umre dönüşü ziyaret etmek istedik” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir ise, ziyaretten dolayı AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar’a teşekkür etti. Özdemir, “Kutsal topraklara imkanı olan herkesin gitmesi gerekiyor” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: