AK Parti İl Başkanı Uzer, mazbatasını aldı

AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, mazbatasını aldı.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, mazbatasını aldı.

AK Parti İl Başkanlığı'na yeniden seçilen Uzer, mazbatasını Şehitkamil Seçim Kurulu Başkanı Hakim Emsal Sergen'den aldı.

Uzer, mazbata törenindeki konuşmasında, seçimin demokratik bir ortamda gerçekleştiğini belirtti.

Türkiye'deki seçimlerin hukuk sistemi içerisinde, hakimlerin teminatı altında yıllardan beri düzgün bir şekilde yapıldığını ifade eden Uzer, seçimdeki fedakarlıklarından dolayı yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Bundan sonra da hukuk sistemi içinde seçimlerin devam edeceğini aktaran Uzer, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Çok şükür Türkiye'de yıllardan beri seçimler, kongreler, hakimlerin nezareti altında rahat bir şekilde yapılıyor. Bunu becerebildik. Bunu yaptığımız için de gerçekten demokrasimizin standartları her seçimden sonra artarak devam ediyor. İnsan haklarına saygılı, insanların birbirine saygı gösterdiği bir Türkiye, hepimizin özlemidir. Bu nedenle hem bizlere hem de görev yapan kamu görevlilerine büyük görevler düşüyor."

Mazbata takdimi sonrasında yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ahmet Uzer, 6 Mayıs'ta Şahinbey Karataş Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti 4. Olağan Kongresi'nde yapılan seçimde tekrar il başkanlığına seçilmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: