AK Parti İl Başkanı'nın kullandığı otomobil kaza yaptı: 1 ölü 2 yaralı

Erzincan da AK Parti İl Başkanı Salih Eğinlioğlu (45)’nun kullandığı otomobilin karıştığı kazada, 1 kişi...

Erzincan da AK Parti İl Başkanı Salih Eğinlioğlu (45)’nun kullandığı otomobilin karıştığı kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza Erzincan’ın Üzümlü ilçesinin Denizdamı mevkiinde meydana geldi. Erzurum'da Erzincan istikametine seyir halinde olan AK Parti Erzincan İl Başkanı Salih Eğinlioğlu’nun kullandığı 24 DH 065 plakalı otomobil, tali yoldan ana yola çıkan Yusuf Topçu yönetimindeki 24 UA 888 plakalı kamyonete çarptı. Çarpma sonucu araçlardan biri sulama kanalına udüştü. Eğinlioğlu’nun kullandığı araç ise takla attı. Rafet Çakırbay (65), araçtan fırlayarak kaza yerinde hayatını kaybetti, Eğinlioğlu ve yanında bulunan babası Süleyman Eğinlioğlu hafif şekilde yaralandı.

Reklam
Reklam

Yaralılar ambulanslarla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz