Ak Parti İl Başkanlığı Yeni Binasında

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, halka ve teşkilatlara daha iyi hizmet verebilmek için yeni binasına...

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, halka ve teşkilatlara daha iyi hizmet verebilmek için yeni binasına taşındı. İl Yürütme Kurulu ve İl Yönetim Kurulu yeni binasında ilk toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanı Sedat Yalçın, “Yeni yerimizde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verecek ve teşkilatlarımızın çalışmalarını daha iyi koordine edecek bir ortam elde edeceğiz” dedi.

11 yıldır hizmet verdiği binasının yetersiz kalması nedeniyle daha geniş ve daha modern bir binaya taşınması kararlaştırılan AK Parti Bursa İl Başkanlığı, yeni yerinde… AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nın Şehreküstü Meydanı’nda bulunan Kırcılar AVM içindeki yeni merkezinde halka ve parti teşkilatına daha koordineli ve hızlı hizmet vermesi hedefleniyor.

Reklam
Reklam

AK Parti İl Yürütme Kurulu ve İl Yönetim Kurulu yeni binada dün ilk toplantılarını yaptı. AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, yürütme ve yönetim kurulu toplantılarından önce yeni merkezi dolaşıp, tamamlanmak üzere olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“RESMİ AÇILIŞ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA"

Sedat Yalçın, “Bugünden itibaren Şehreküstü Meydanı, Kırcılar İş Merkezi’nin ikinci katında AK Parti İl Başkanlığı olarak faaliyete geçmiş bulunuyoruz. Yaklaşık 11 yıldır aynı binada faaliyet gösteren İl Başkanlığımız artık yeni yerinde hizmetlerini sürdürecek. Resmi açılışımızı önümüzdeki haftalarda yapacağız” dedi.

DAHA İYİ HİZMET VERMEK İÇİN…

Yeni İl Başkanlığı binasının bin metre karenin üzerinde kullanım alanı bulunduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, şunları söyledi:

“Yeni yerimizde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verecek ve teşkilatlarımızın çalışmalarını daha iyi koordine edecek bir ortam elde edeceğiz. Yeni yerimizde tüm birimlerimiz; AK Parti İletişim Merkezi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları’na ait bölümler olduğu gibi milletvekillerimizin Bursa’da bulundukları sırada çalışacakları ofisler de oluşturuldu. İl Yürütme ve Yönetim Kurulu üyelerimizin en verimli şekilde çalışacağı bir ortam hazırlamış olduk. AK Parti İl Başkanlığımızın yeni binası hem şehrimize hem de teşkilatımıza hayırlı olsun.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: