AK Parti İl Başkanlığı'ndan Iftar Organizasyonu

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, halka ve Hakk'a hesap verme şuurundan

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, halka ve Hakk'a hesap verme şuurundan asla uzaklaşmadan görevlerini yerine getireceklerini söyledi.

Poyraz, AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla verilen iftar yemeğine katıldı. Türkiye'de yapılan hizmetlerin milletin sayesinde yapıldığını belirten Poyraz, parti olarak temiz kalmak, temiz iş yapmak, milletin emanetini teslim aldıkları temizlikte tekrar millete iade etme mecburiyetinde olduklarını vurguladı.

Reklam
Reklam

Poyraz, "Milletin verdiği iktidar sorumluluğunu yerine getirirken bir hesap verme gününün olduğunu asla unutmamamız gerekir. Halka ve Hakk'a hesap verme şuurundan asla uzaklaşmadan görevimizi yerine getireceğiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş ise partiye emeği geçen herkesi minnetle andıklarını belirterek, AK Partinin Bilecik için çok şey yaptığını ve bundan sonra da milletin desteği sürdükçe hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti.

Muhabir: Mehmet Candikmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: