Ak Parti İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

BİTLİS (İHA) – Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis İl Başkanlığı Danışma Meclis Toplantısı...

BİTLİS (İHA) – Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis İl Başkanlığı Danışma Meclis Toplantısı milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Bitlis Millet Vekili Vedat Demiröz, AK Parti Hükümeti’nin kentte büyük hizmetler gerçekleştirdiğini söyledi. Bitlis'te işsizlik oranının, Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu ifade eden Demiröz, şöyle konuştu:

''Türkiye ekonomisi disiplinli bir şekilde devam ediyor. Fakat Bitlis'te işsizlik konusunda sıkıntılar var. Yapılan araştırmalarda ilde en çok işsizlik sıkıntısının yaşandığı tespit edilmiş. Ayrıca yeni teşvik sistemiyle organize sanayi sitesinin yerini ayarlamaya çalışıyoruz. Bunu yapabilirsek, büyük yatırımlar olacak. Bu yatırımlarla büyük sanayi yerleri yapılacak ve iş konusunda sıkıntılar bir nebze de olsa giderilecek. Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında birçok işsizimiz iş sahibi oldu. Bunların dışında hükümetlerimiz döneminde ilimizde çok büyük yatırımlar gerçekleştirildi''

Reklam
Reklam

AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ise, kentte bu yıl 1 milyar liranın üzerinde yatırım yapılacağını söyledi. Kiler, ''Karayolları yatırımlarımız büyük bir hızla devam ediyor. Ancak geçen hafta Bitlis-Baykan karayolunda yolu kesen eşkıyalar propaganda yapmışlar. Oradaki sivil vatandaşlarımıza demişler ki ‘Biz Vahit Kiler'e Bitlis'te hizmet yaptırmayacağız’. Bizim canımız sağ olduğu sürece hizmet etmeye devam edeceğiz. Hodri meydan eğer bizim hizmet etmemizi engelleyebilirlerse engellesinler. Onlar terör propagandası yapıyorsa, biz birlik ve kardeşlik propagandası yapacağız. Biz hizmetimize büyük bir hızla devam edeceğiz. Bugün emekli oldum. Ancak hizmette emekli olmuyorum'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: