Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, AK Parti İktidarı ile birlikte Türkiye'de artık hiçbir...

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, AK Parti İktidarı ile birlikte Türkiye'de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını, aradan geçen 11 yıllık zaman diliminin ise; kendi deyimiyle insanın göğsünü kabartacak 'muhteşem bir devir' olduğunu söyledi.

AK Parti Adana İl Başkanlığı, ‘49. Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleşti. Seyhan Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya partinin il ve ilçe teşkilatlarından yoğun katılım oldu. Burada konuşan İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, kendini emekli hissettiği dönemlerde getirildiği il başkanlığının unutamayacağı bir son görev olduğu yorumunda bulundu.

Reklam
Reklam

Yağcı, AK Parti İktidarı ile aradan geçen 11 yıllık zaman diliminde da hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını ifade ederek, “Göğsümüzü kabartacak muhteşem bir devir oldu. Ülkemiz geri kalmış ülkeler ardasında yer alırken, bugün gelişmekte olan ülkelerin en başında gösteriliyor. Artık yurtdışına gidenlerimiz Türkiye’ye hediyelerle gelmiyorlar, yurtdışından gelenler Türkiye’den eşya götürüyor. Artık bir şeyler görmeye ve öğrenmeye yurt dışına gitmiyoruz, artık onlar bizden bir şeyler öğrenmeye geliyor” dedi.

Yağcı, parti teşkilatlarına gelecek seçim öncesinde daha fazla üyeyi partiye katmalarını ve oy oranlarını arttırmalarını isteyerek, partinin genel merkezi tarafından yapılan icraatlar ile ilgili kitapçık basıldığını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: