AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı Cebelibereket Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya, AK...

AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı Cebelibereket Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Toplantıya, AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Osmaniye Koordinatör Milletvekili Mehmet Erdoğan ile Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal, Durdu Mehmet Kastal, İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç ve Ak Partili Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve partililer katıldı. AK Parti Milletvekili Dr. Suat Önal, burada yaptığı konuşmada, Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Terör sorununun çözümü için yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Önal, ''Süreç, teröre ve teröristlere taviz vermeden kararlı bir şekilde devam etmektedir. İnşallah bu sorunu ülkemizin üzerinden bertaraf edeceğiz. Bu konuda TBMM’de terörün finansmanının önlenmesi konusunda kanun çıkararak terörizme katkı sağlayan kişi veya kurumların mal varlıklarının dondurulması ile ilgili mecliste karar çıkardık. Terörle etkin mücadelemiz sürdü ve ilk defa şu anda Türkiye’de kamuoyu da büyük bir oranla artık terörün biteceğine inanmaya başladı." dedi.

Milletvekili Önal, "Halkımız kendisine değer vereni biliyor, o yüzden kendisine hizmet eden AK Parti kadrolarını 11 yıldır iktidar yapıyor. Partimiz sadece Türkiye’de değil, dünya da bir marka olmuştur. Ak Parti dendiği zaman ‘hizmet’ akla gelmektedir.'' diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Durdu Mehmet Kastal ise halkın hizmeti önemsediğini belirtti. Milliyetçiliğin hizmet yapmak olduğunu ifade eden Kastal, ''Milliyetçilik lafla değil, halka hizmetle olur. Biz söz de değil, özde milliyetçiyiz. Türk – Kürt kardeştir. Çanakkale’de omuz omuza vermiş, bundan sonra da omuz omuza verecektir. El ele vereceğiz, tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet diyeceğiz. Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti'nin milliyetçiliğini kimse sorgulayamaz. Bu millet, onun milliyetçiliğinden tereddüt etse yüzde 51 oy vermez." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz