Ak Parti İl Kadın Kolları’ndan İstanbul Gezisi

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları, Ramazan ayının maneviyatını daha yakından hissetmek amacıyla İstanbul’a 45...

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları, Ramazan ayının maneviyatını daha yakından hissetmek amacıyla İstanbul’a 45 kişi ile gezi düzenledi.

Ramazan ayı süresince mahalle, ev ziyaretlerini gerçekleştiren, çat kapı iftar organizasyonlarına katılan, gıda yardım paketlerini dağıtan AK Parti’li kadınlar, İstanbul’un mistik atmosferinde Ramazan ayının manevi hazzını yaşadı. Eyüp Sultan’da sahur yapıp, Sultan Ahmet’te de iftar açan AK Parti’li kadınlar, Fatih Camisi’nde Hırka-i Şerif ziyaretinde bulundu. İstanbul gezisinin değerlendirmesini yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, “Ramazan ayının maneviyatını AK Parti’li kadınlar olarak doyasıya yaşıyoruz. İstanbul’a gerçekleştirdiğimiz gezide bu anlamda çok verimli ve güzel oldu. İstanbul’un mistik atmosferinde Ramazan etkinliklerine katıldık. Sahurumuzu ve iftarımızı İstanbul’da açtık. Üyelerimiz geziden son derece memnun kaldılar. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesi adına böyle gezilerin faydalı olacağını düşünüyorum. Önümüzdeki süreç içerisinde bu tür aktiviteleri sık aralıklarla gerçekleştirme amacındayız.”diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: