Ak Parti İl Kadın Kolları'ndan, Urla Kadın Kolları'na Tam Destek

AK Parti Urla İlçe Kadın Kolları üyeleri ile bir araya gelen İzmir İl Kadın Kolları...

AK Parti Urla İlçe Kadın Kolları üyeleri ile bir araya gelen İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, Urla’nın sorunlarını partili kadınlardan dinledi, yerel seçimler öncesi izlenecek stratejiler konusunda değerlendirmelerini aldı.

Urlalı kadın partililerle sohbet eden AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Kızılırmak, yerel seçimlerde başarının ancak kadın gücü ve desteği ile mümkün olduğunu, tüm ilçelerdeki kadın kollarının çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve desteklediklerini ifade etti. Özen Kızılırmak, diğer ilçelerde olduğu gibi kadınların Urla’da da AK Parti’nin en büyük gücünü oluşturduğunu belirtti. Urla Kadın Kolları Başkanı Sevim Görmen’den yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını dile getiren Kızılırmak, partili kadınlardan yerel seçimlere yaklaştıkça yüksek olan tempolarını artırmalarını istediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

"AK PARTİLİ KADINLAR EKİP RUHU İLE ÇALIŞIYOR"

AK Partili kadınların özverili çalışmaları ile İzmir’de başarıyı yakalayacaklarını belirten Özen Kızılırmak, tüm partili kadınların sıkı bir takım ruhu ile çalıştıklarını ifade etti.

İzmir İl Başkanlığı ve İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini belirten AK Parti Urla Kadın Kolları Başkanı Görmen de, yapılan ziyaretin hem ortak değerlendirme yapma, hem de yapılan çalışmaları gözden geçirme imkanı sağladığını kaydetti. İzmir’in ve Urla’nın yerel yönetim açısından AK Parti vizyonuna ihtiyaç duyduğunu dile getiren Sevim Görmen, yönetsel açıdan düşük kent ve belediyecilik standartlarının en çok İzmirli kadınların hayatını olumsuz etkilediğini vurguladı ve kadınların Ak Parti’yi İzmir’de ve Urla’da yerel iktidara taşıyacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: