AK Parti İl Teşkilatı TÜMSİAD’ı ziyaret etti

AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TÜMSİAD Adana Şubesine nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesine nezaket ziyaretinde bulundu. Yağcı ve ekibini, Dernek binasında TÜMSİAD Başkanı Deniz Köse ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Samimi geçen ziyaretde İl Başkanı Yağcı, Adana’nın kalkınması hususunda proje üretilmesi gerektiğini bunun için de Sivil Toplum Kuruluşlarının önemli rol oynadığını belirtti. Konuşmasında istihdam yaran yatırımcılara teşekkür eden Yağcı, illerin sosyo-ekonomik gelişmişlik seviyesi dikkate alınarak 6 bölgeye ayrıldığını, kriterlere uyan stratejik yatırımlarda ise bölge farkı gözetilmeksizin teşviklerden yararlanabileceklerini hatırlattı.

Reklam
Reklam

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Deniz Köse de, dernek hakkında hakkında bilgi verirken, KOBİ’lere hizmet eden uluslar arası bir dernek olduğunu söyledi. Adana da ki sıkıntıların da el birliği ile çözülebileceğinin altını çizen Başkan Köse, yeni teşvik paketinin bütün sektörlere önemli katkılar sağlayacağını ve Türk ekonomisini ciddi manada güçlendireceğini söyledi.

Ziyarete AK Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı’nın yanı sıra, Başkan Yardımcıları Hıdır Bahçe, Yalçın Limoncu, Fikret Yeni ve Yönetim kurulu üyesi C. Sayim Çetenak da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: