AK Parti İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantıları

 AK Parti Konya İl Başkanlığınca 15 gün arayla organize edilen "AK Parti İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı" gerçekleştirildi.

AK Parti Konya İl Başkanlığınca 15 gün arayla organize edilen "AK Parti İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı" gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, il binasındaki toplantıda, 30 Mart'tan sonra, Konya'nın alacağı hizmetin, çok daha hızlı ve kaliteli olacağını söyledi. Bugüne kadar belediyelerin kent adına önemli projelere imza attığını belirten Sorgun, 30 Mart seçimlerinin ardından, yine Konyalıların AK Parti belediyeciliğinin farkını yaşayacağını ifade etti. Yeni dönemde sıkıntı yaşamamak için gerekli hazırlık ve planlamaları yapmaya devam ettiklerini vurgulayan Sorgun, "Tabi ki önümüzde yoğun bir süreç var. Onun için konuyu tüm yönleriyle ele alıp, buna göre çalışma yapıyoruz" dedi. Toplantıya, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkan Adayı Fatma Toru, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti ilçe başkanları katıldı. Yaklaşık üç saat süren toplantıda, İl Özel İdaresi, belediyeler gibi kurumların çalışmaları ile Konya'nın sorunları ve seçim süreci ele alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: