AK Parti İl Teşkilatı'nın Belde Ziyaretleri Sürüyor

AK Parti Konya İl Teşkilatı'nın milletvekilleriyle sürdürdüğü belde ziyaretleri sürüyor.

AK Parti Konya İl Teşkilatı'nın milletvekilleriyle sürdürdüğü belde ziyaretleri sürüyor.

Beyşehir'e bağlı beldeleri gezen AK Parti Konya milletvekilleri Hüseyin Üzülmez ve Mustafa Akış ile parti yöneticileri vatandaşlarla bir araya geldi.

Beyşehir'e bağlı Yenidoğan, Karaali, Sevindik, Emen ve Doğanbey beldelerini ziyaret eden heyet, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Hazırlanan Büyükşehir Belediye Yasası çalışmaları konusunda vatandaşı bilgilendiren Mustafa Akış yasayla birlikte 13 ilin daha büyükşehir statüsüne alınacağını, toplam büyükşehir belediyesi sayısının ise 16'dan 29'a çıkarılacağını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Yasa için taslak çalışmalarının İçişleri Bakanlığı'nca sürdürüldüğünü ve belli noktaya getirildiğini ifade eden Akış, "Hükümetimiz bir çalışma içinde ancak daha tamamlanmadı. Çalışmanın belediyelerimiz için devrim niteliğinde bir yasa olacağına inanıyorum. Söz konusu yasayla birlikte il sınırları içindeki tüm ilçe, belde ve köylerimiz, büyükşehir sınırı içine alınıyor, beldelerimizin belediye statüsü kaldırılıyor. Bunun yerine beldeler, ilçelerimizin birer mahalleleri haline gelecek ve bu değişiklikle ilçe ve beldelerimiz, tüm hizmetlerini büyükşehir belediyesinden daha hızlı, daha kaliteli ve çok daha fazla alacaklar" diye konuştu.

İl teşkilatı olarak beldeleri ziyaret ederek vatandaş ve esnafı dinlediklerini dile getiren Hüseyin Üzülmez ise "Seçim zamanı değil, bizler her zaman sizlerleyiz. Amacımız, sizleri dinlemek, sizlerle sohbet etmek ve varsa sıkıntılarınızı, taleplerinizi almaktır. Milletimizin bu güzel destek ve teveccühü devam ettikçe de tek amacımız halkımıza hizmet etmektir" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Muzaffer Çağlıyaner

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: