AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yıldız'ın Cenazesi Defnedildi

Erzurum'da hayatını kaybeden AK Parti Taşköprü İlçe Başkan Yardımcısı Hacı Nurettin Yıldız'ın cenazesi toprağa verildi.

Erzurum'da hayatını kaybeden AK Parti Taşköprü İlçe Başkan Yardımcısı Hacı Nurettin Yıldız'ın cenazesi toprağa verildi.

Yakınlarını ziyaret için gittiği memleketi Erzurum'da geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Yıldız (50) için Taş Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve yakınları, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, arkadaşı TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik ve çok sayıda kurum yetkilisi ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Taşköprü Müftüsü Yusuf Uzun'un kıldırdığı cenaze namazının ardından Yıldız'ın cenazesi Kurban Tepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Taşköprü Kaymakamlığı döneminde ilk tanıştığı kişilerden birinini merhum Hacı Nurettin Yıldız olduğunu belirterek, "Yıldız herkese yardım etmeyi düstur edinen örnek bir kişiliğe sahipti. Zamanla dostluğumuz ilerledi. Yıldız, Taşköprü'ye yıllar önce gelip burayı seven ve daha sonra kardeşlerini de getiren, en önemlisi vefatından sonra Taşköprü'ye gömülmek isteyecek kadar buraya sevdalı bir insandı" dedi.

Muhabir: Mehmet Tuğcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz