AK Parti Ilçe Başkanını Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Van Gürpınar AK Parti İlçe Başkanı, 46 yaşındaki Hayrullah Tanış, terör örgütü PKK’lılar tarafından Van’daki...

Van Gürpınar AK Parti İlçe Başkanı, 46 yaşındaki Hayrullah Tanış, terör örgütü PKK’lılar tarafından Van’daki evine gittiği sırada silahlı 3 kişi tarafından kaçırıldı. İlçe Başkanı’nın kurtarılması için operasyon başlatıldı.

AK Parti ilçe başkanı, 3 çocuk babası Tanış, dün saat 19.30 sıralarında Gürpınar ilçesinden, Van'daki Hafıziye Mahallesi’nde bulunan evine gittiği sırada, silahlı 3 kişi tarafından zorla otomobilinden indirilerek kaçırıldı. Ailesinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, kurtarılması için operasyon başlatıldı. Polis, çevrede bulunan mobese kameralar üzerinde de inceleme başlattı.

Reklam
Reklam

Yakınları, AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, İlçe Başkanı Tanış’ın kimseyle bir husumeti olmadığını, kurtarılmasını beklediklerini, şu ana kadar bir haber alamadıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: