AK Parti İlçe Başkanlığı'ndan Kaymakama Ziyaret

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Çay, yaptığı konuşmada, hizmetin vatandaş odaklı olması gerektiğini, ilçede taş üstüne taş koyanın her zaman destekçisi olduklarını söyledi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan'ın Devrek yol ayrımında trafik akışını ciddi oranda rahatlatacak olan köprülü kavşak projesi, Ereğli Organize Sanayi Bölgesi'nin yolları ve Yeşiltepe-Kepez karayolunda yapımı devam eden üst geçit projelerinin mimarı olduğunu belirten Çay, "Bu hizmetlerin altında Candan'ın imzası var. Yapılmayacak işleri gerçekleştirmiştir, kendisine bu vesile ile teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Çakır da başta işsizlik sorununun ortadan kalkması, yatırımcıların bölgeye çekilmesi yönünde çalışmalarının bulunduğunu ifade ederek, "Yüksekokul projesi var, eğitimdeki okullarımızın sayısını arttırmak istiyoruz. Ereğli'de yapımı devam eden fen lisesi, adliye binası ve hastane gibi çok sayıda proje devam ediyor" diye konuştu.

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz