Ak Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Safranbolu 3. İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.3. AK Parti Safranbolu İlçe Danışma Meclisi...

AK Parti Safranbolu 3. İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

3. AK Parti Safranbolu İlçe Danışma Meclisi toplantısı SAKEM toplantı salonunda AK Parti Milletvekili Osman Kahveci, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, İl Başkanı Ömer Ayar, ilçe başkanları, ilçe yönetimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy, fen işleri çalışmaları ve belediye bütçesi hakkında bilgiler verirken, belediyenin bütçesinin 13 milyondan 34 milyona çıktığını söyledi. Aksoy, “Safranbolu Belediyesi’nde 66 araç bulunmaktadır. Başbakanımızın uğurlu ellerinden hediye olarak almış olduğumuz çöp kamyonu dahildir. Safranbolu Belediyesi çok şükür bu sene kış olmadı ancak kış olduğunda da verimli çalışmalar yapmıştır. İnsanlarımızı bir gün bile evlerinde mahsur bırakmamıştır. 2009 yılında belediyemizin mücavir alanı dahil nüfusu 39 bindi, bütçesi ise 13 milyon 706 bin 124 TL idi. Şuan nüfusumuz 43 bin 100, bütçemiz ise 34 milyon TL’dir. Benim ve değerli ekibimin çok yoğun gayreti sonucu elde edilmiş bir başarıdır. Safranbolu Belediyesi 34 milyon TL’lik hizmet üretmektedir” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar da, konuşmasında, diğer siyasi partilerin yapılan hizmetleri kıskandığını kaydederek, “Başka siyasi partilerin aylık ve ya yıllık toplantılarını biz bütün teşkilat kademelerimizi bir araya getirerek aylık standart toplantıları yapıyoruz. Bu bizim teşkilat disiplinini, teşkilattaki çalışma düzenini ortaya koyuyor. Bugün Safranbolu belediyemiz yerel yönetimler adına il genel meclisi, merkezi hükümet tarafından Safranbolu’ya böylesine güzel hizmetler geliyorsa işte bu ilk adımda sizin kabiliyetiniz teşkilat görevlerdendir. Bu hizmetlerin gelmesinden ne kadar mutluysak, Safranbolu halkının hayat standardı yükseliyor diye kendimizi ifade etmekten ne kadar memnun kalıyorsak, karşımızda siyaset yapan diğer siyasi yapılır, siyasi partiler bir o kadar mutsuz oluyor. Niye? Biz böyle devam ettiğimiz müddetçe onlara iktidar şansı kalmayacak ta ondan mutsuz kalıyorlar. Yapılan hizmetleri görüyorlar bir fiil yaşıyorlar ve bundan da faydalanıyorlar.

Reklam
Reklam

Gelen hizmetlere kulp takılmaya çalışılıyor, cılız seslerle muhalefet yapılmaya çalışılıyor. Ama yapılmak istenen bu muhalefette hizmet anlamında herhangi bir başarı elde edemeyince konu başka noktalara, seçmenlerin kafasını karıştıracak olan dini inançlara rant kavgaları gibi bizim asla yanından geçmeyeceğimiz, kimsenin de geçmesine müsaade etmeyeceğimiz bu yapılarla seçmenlerimizin kafası karıştırılıyor. 2002 yılına kadar Türkiye’de AK Parti hiçbir zaman iktidar olmadı, 2002 öncesinde konuşan her siyasi parti ya iktidardaydı ya da iktidarın ortağıydı, onların 2002 yılına kadar yamadıkları devasa hizmetler bizler tarafından yapıldığı için ne yazık ki bugün bu siyasi partiler hamaset içinde, bir kıskançlık içerisinde yapmış olduğumuz hizmetlere kulp takma gayretindeler. Safranbolu daha düne kadar susuzluktan kıvranıyordu. Bugün Safranbolu’da zerre kadar su sıkıntısı çekiyor musunuz? Hem Safranbolu’da su sıkıntısı giderdik, gereksinim duydukça Karasu’dan su kullanma hakkına sahibiz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

“ AK PARTİ’NİN BAŞARISINDA AK KADROLARIN BÜYÜK EMEĞİ VARDIR”

Karabük Milletvekili Osman Kahveci ise, AK Parti’nin başarısında ak kadrolarının büyük başarısı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Bu yıl AK Parti’nin 11. bütçesini yaptık. 12 yaşında bir parti ve 11. bütçesini yaparak ülkemize, insanımıza hizmet etmeye devam ediyor. Ülkemizde ekonomik alanda siyasi alanda ve sosyal alanda son 10 yıl içerisinde büyük değişimler olduğunu, büyük reformlara imza atıldığını biliyorsunuz. Bugün Türkiye ve insanımız bu noktadaysa bunda AK Parti kadrolarının büyük emeği vardır. AK Parti’nin başarısındaki sebep ne? Bunu 4 tane ana maddede toparlaya biliyoruz. Böylesi bir ak kadroların ve yöneten, yönlendiren bir karizmatik Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olması. İkincisi bu liderin ve bu kadroların ülkemize yapmış olduğu hizmetler. 2002 yılına baktığımızda Türkiye ekonomik alanda çok ciddi kriz içerisindeydi. Hazinemiz boşalma noktasına gelmiş, toplanan gelirlerin yüzde 85’i faizlere verilmiş, enflasyon almış başını gitmiş, 2002 yılında ‘Yeter ve yeter sözde kararda milletindir’ sloganıyla yüce milletimiz AK Parti’yi tek başına iktidara taşıdı. Partimiz önce ekonomiyi düzeltmekle yola başladılar. Türk ekonomisi dünyanın 17. en büyük ekonomisi haline geldi. 3 bin dolar olan mille gelir 10 bin doları aştı. İhracatımız 150 milyar doları aştı. Sanayi canlandı, ekonomi canlandı ve milletten toplanan paralar tekrar millete yatırım olarak geri dönmeye başladı. Önceden toplanan vergi gelirlerinin yüzde 85’i faize giderken, bugün bu rakama yüzde 20’lerin altına düştü. Sosyal alanda büyük değişimler oldu. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan kültüre, KÖYDES projeleri ile birlikte sosyal alanda milletimiz elle tutabilir değişimlere şahit olduk.”

Reklam
Reklam

“ÜLKEMİZİN GELİŞMEYE İHTİYACI VAR”

Milletvekili Kahveci, Türkiye büyüdükçe birilerinin korkulu rüyası olmaya devam ettiğini belirterek, “İşin birde siyasal boyutu, demokratikleşme, insan hakları ve özgürlük boyutu var. Bu alanlarda yapmış olduğu reformlar ak partinin bugün zirvede olmasını sağlamıştır. İnşallah bu tempo ve çalışma devam ettikçe, ak parti hükümetleriyle ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. AK Parti’nin kadroları, teşkilatları halka hizmeti hakka hizmet biliciyle çalışan teşkilatlarının bu başarıda çok büyük payı var. Hiçbir menfaat gözetmeden, Allah rızası için milletimizin yüzü gülsün, gelişmiş ülkelerde ne varsa bizde de o olsun şuuruyla çalışan ak parti teşkilatlarımızın çalışmaları bizi bugünlere getirmiştir. Ülkemizin gelişmeye ihtiyacı var, Türkiye ne kadar büyürse birilerinin de korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Birçok darbe teşebbüsleri yaşadık, birileri bir şeyden korkarak her zaman milletin iradesine müdahale etme gereği duymuş. Milletin iradesiyle iktidara gelemeyenler askeri müdahale olmak üzere hep başka yolları denediler” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz