AK Parti Ilçe Teşkilatı Köy Gezilerine Başladı

ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Lapseki ilçe teşkilatı, köy gezilerine başladı.

ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Lapseki ilçe teşkilatı, köy gezilerine başladı.

AK Parti ilçe başkanı Murat Gürşen ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra il genel meclis üyeleri Eyüp Yılmaz ve Ayhan Arslan'ın da katıldı ziyaret Yeniceköy'e yapıldı.

Gürşen ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, teşkilat olarak alınan karar doğrultusunda uzun kış gecelerini ilçe merkezinde geçirmek yerine köy ziyaretleri yaparak oralarda yaşayan vatandaşların sorunlarını dinlemeyi tercih ettiklerini söyledi.

Bu kapsamda ilk olarak Yeniceköy'ü ziyaret ettiklerini belirten Gürşen, "Çok verimli bir ziyaret oldu. Köyde bulunan tüm kahvehaneleri arkadaşlarımız ile gezerek sohbet ettik. Biz yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte zaten fırsat buldukça bu ziyaretleri yapıyoruz, ziyaretlerimiz sürecek" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ercan Özçetin / Burak Akay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz