AK Parti İstanbul 5. Olağan İl Kongresi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul, Türk siyasi hayatının merkezidir. Türkiye buradan şekillenmekte" dedi.

Topbaş, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti İstanbul 5. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, İstanbul'da güneşin iki kıtaya aynı anda doğduğunu belirterek, "Medeniyetlerin buluştuğu barış kenti, Avrupa'yı karanlık çağdan aydınlığa sürükleyen şehir. Burada olmak, yaşamak, yönetici olmak ayrıcalık" ifadelerini kullandı.

Bu emanet şehri, müjdelenmiş şehri omuzlarında taşımaya devam ettiklerini kaydeden Topbaş, huzur ve güvenin kendileriyle oluştuğunu dile getirdi.

İstikrarın tüm yoksullukları ortadan kaldırabileceğini anlatan Topbaş, "Şehrimiz bu istikrarı yakaladığı için başarıdan başarıya ulaşmakta" dedi.

Reklam
Reklam

Topbaş, Türkiye'nin şu anda bir model olarak dünyaya kendini gösterdiğini belirterek, devlet ve milletin el ele bu dönemde bunu gösterdiğini aktardı.

AK Parti'nin kuruluşundan bu yana davaya gönül vermiş herkese teşekkür eden Topbaş, "İstanbul, Türk siyasi hayatının merkezidir. Türkiye buradan şekillenmekte" diye konuştu.