AK Parti İzmir İl Başkanı Akay: Halkla iç içe olun

AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda kongrelerin ardından, yeni seçilen veya göreve devam eden 30 ilçenin...

AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda kongrelerin ardından, yeni seçilen veya göreve devam eden 30 ilçenin halkla ilişkilerden sorumlu başkan yardımcıları, halkla ilişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Özer Ataç'la biraraya geldi. Toplantıya katılan AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, "Daha fazla halkla iç içe olun. İlçe teşkilatına gelen vatandaşların sorunlarına çözüm noktasında tüm yetkilerinizi kullanın." dedi.
Daha sonra İl Başkan Yardımcısı Ataç ve ekibi, bir eğitim sunumu yaptı. Faaliyet ve işlevler hakkında bilgi verilip ilçe birim sorumlularının aylık sayısal ve metin raporlama işlemlerinin hızlı ve güncel yapılmasını istendi. AK Parti İl AKİM Sorumlusu Müyesser Somunkıran ise vatandaşlardan gelen bir yıllık talep ve şikayetler hakkında sayısal bilgiler verdi. Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıda, vatandaşlarla daha fazla iç içe olunması konusunda görüş birliğine varıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz