AK Parti İzmir İl Başkanı Akay, iki haftada 15 ilçe dolaştı

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, "uç beyleri" olarak nitelendirdiği ilçe teşkilatlarını ziyarete...

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, "uç beyleri" olarak nitelendirdiği ilçe teşkilatlarını ziyarete devam ediyor. İki haftada 15 ilçeyi gezen ve yaklaşık bin 200 kilometre yol giden Akay, Çeşme, Urla ve Narlıdere ilçe teşkilatlarını da ziyaret etti. Ziyaretlere Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kurtuluş, Çeşme Koordinatörü Mustafa Cenger, Urla Koordinatörü Erkan Özkan ve Narlıdere Koordinatörleri Mehmet Karayel ve Derya Türkgülü de katıldı.

Reklam
Reklam

İl Başkanı Akay, başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve koordinatörler, ilk ziyareti AK Parti Çeşme İlçe Teşkilatı'na yaptı. Akay’ı, İlçe Başkanı Fatma Özen ve partililer karşıladı. Akay, toplantıdan önce Çeşme esnafını dolaşarak sıkıntılarını dinledi. İşlerinin iyi olmadığını belirterek yerel yönetimle ilgili şikayetlerini aktaran esnaflar altyapıdan otoparka, kaldırımlardan ecrimisile kadar birçok problemin çözülmesini istediklerini dile getirdi.

AK Parti İlçe Başkanı Özen ise yaptığı konuşmada, "Kadın ve Gençlik kollarımızın gayretli çalışmalarıyla Çeşme’de her geçen gün daha büyük bir aile oluyoruz. Üye sayımız her geçen gün artıyor. İlçeler arasındaki üye kayıt yarışında Çeşme ilk sırayı olacak. 2014 yerel seçimlerinde ise Çeşme’ye AK belediyeciliği kazandıracağız." dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Narlıdere ziyaretinde de birlik ve beraberliğin, teşkilattaki heyecanın kendisini memnun ettiğini dile getirdi. 15 Mart’a kadar ilçe teşkilatının üye sayısının istenen derecede artacağına inandığını söyledi. Daha sonra da teşkilat toplantısına katılan ve üye olmayan birçok kişiyi kendisi üye yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz