AK Parti İzmir İl Başkanı Akay'a Esnaf Ziyareti

İZMİR (A.A) - İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Emin Bağcı ve Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice,

İZMİR (A.A) - İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Emin Bağcı ve Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Gıda ve Yem Kanunu'na bağlı yönetmelik değişikliği taleplerinin Ankara'ya iletilmesi konusunda verdiği destek nedeniyle Akay'a teşekkür ettiklerini belirten Emin Bağcı, gıda satan işletmelerde yeni kayıt numarası alınması sırasında belediye ruhsatının istenmesinin bürokratik zorluk yaşattığını, bu sorunun Akay tarafından Ankara'ya iletildiğini ve çözüme kavuştuğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice ise değişikliğin esnafın önünü açtığını kaydetti.

İl Başkanı Akay ise ilgili raporu Ankara'ya götürdüklerini, yapılan inceleme sonucu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 5996 sayılı düzenlemeyi geri çektiğini belirtti.

Muhabir: Hüseyin Bağış

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: