Ak Parti İzmir İl Başkanından Uçar İstifası Yorumu

Ak Parti İzmir il Başkanı Ömer Cihat Akay, Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar’ın istifası ile...

Ak Parti İzmir il Başkanı Ömer Cihat Akay, Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar’ın istifası ile ilgili açıklama yaptı.

İl başkanı Akay, Karabağlar teşkilatında bir süredir yaşanan sıkıntılar nedeniyle bu kararı aldıklarını, Uçar ve ekibinin AK Parti terbiyesi içinde davranarak genel merkezin vereceği karara uyduklarını söyledi.

Akay, açıklamasında, “Bir süreden beri Karabağlar İlçe Teşkilatımıza dönük kamuoyuna yansıtılmaya çalışılan olumsuzluklara karşı genel merkezimizin talimatı doğrultusunda çalışma başlattık. İzmir Koordinatörümüz İstanbul Milletvekili Sn. Erol Kaya’nın katılımıyla İl Başkanlığımızda ’da Karabağlar İlçe Teşkilatımızın Yönetim Kurulu asıl ve yedek olmak üzere bir araya geldik. Teşkilatımızda yaptığımız istişare sonucu, sorunların daha sağlıklı çözülmesi noktasında Başta İlçe Başkanımız Kadir Uçar olmak üzere yönetim kurulundaki arkadaşlarımız genel merkeze iletilmek üzere istifalarını verdiler. Genel Merkezin yapacağı değerlendirme de, Karabağlar ilçe Başkanımız görevine devam etmesinin önü açık bulunmakla birlikte, Karabağlar ilçemizde daha güçlü bir yönetimin oluşturulması noktasında çalışmalarımız şimdiden başlamıştır. Arkadaşlarımız AK Parti terbiyesi çerçevesinde genel merkezin vereceği kararın sonuna kadar arkasında olacaklarını ve bu zaman zarfından üstlerine düşen görevi aynı sorumluluk içinde yerine getireceklerini dile getirmişlerdir. AK Parti Karabağlar teşkilatımızın, yeni yönetiminin belirlenmesi noktasında gelişmeleri kamuoyuyla tekrar paylaşacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Kadir Uçar ve ekibine teşekkür de eden Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “Ak Partinin teşkilat terbiyesi ile davranan, yaşanan sürecin daha sağlıklı değerlendirilmesi noktasında hiçbir çıkar düşünmeden hareket eden başta Karabağlar İlçe Başkanım Kadir Uçar olmak üzere tüm yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: