AK Parti İzmir Milletvekili Dağ Keşkek Kardı

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kınık ilçesinin Köseler köyünde düzenlenen 300 yıllık hayır yemeğine...

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kınık ilçesinin Köseler köyünde düzenlenen 300 yıllık hayır yemeğine katıldı. Burada vatandaşları kırmayarak keşkek kardı. Çevre köylerin de destek verdiği hayra, yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Yemeğin ardından kahvehanede köylülerle toplantı yapan Milletvekili Dağ, istek ve sıkıntılarını dinledi. Köylüler, Bergama ilçesine giden ve yapım onarım programına alınan yollarının genişletme çalışmalarına hız verilmesini istedi. Orman vasfını kaybetmiş 2B arazileriyle ilgili problemleri de dinleyen Dağ, su sıkıntısı çeken çevre köyler için DSİ ile görüşeceğini ve çözüm aşamasında destek vereceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Uzun yıllardır devam eden hayır yemeğine katılımın her geçen gün arttığını belirten Köseler Köyü Muhtarı Ali Toprak ise, “Diğer köyler de maddi ve manevi destek veriyor. Yöresel yemekleri yaparken aynı zamanda geleneğimizi de yaşatıyoruz. Etkinlik için hayvan bağışında bulunamayanlar. para vererek katkı koyuyor. Hayır yemeğinde yer alan sadece et kavurması için 60 koyun ve üç dana kestik.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: