Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İftardan Sahura Vatandaşla Birlikte

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, iftarda başlayıp sahurda da devam eden performansıyla dikkat çekiyor....

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, iftarda başlayıp sahurda da devam eden performansıyla dikkat çekiyor. Önceki gün Ödemiş'in bin 120 metre yükseklikteki Ovacık Yaylası'nda partililerle birlikte iftar yapan Dağ, iftardan sonra Bıçakçı Köyü'nü ziyaret etti. Dağ, buradan gecenin ilerleyen saatlerinde, Bademli beldesindeki bir etkinliğe katıldı.

Genç vekil, gece yarısından sonra İzmir'e dönerek, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları yönetici ve misafirleriyle birlikte sahur yaptı ve iftar yemeklerini gönül sofrası olarak gördüklerini söyledi.

Reklam
Reklam

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın her gün yüzlerce insanı zengin-fakir demeden aynı sofrada buluşturduğunu ve muhteşem bir kardeşlik ortamının oluştuğunu dile getiren Hamza Dağ, "Aynı sofranın etrafında buluşmaktan ve böylesine güzel bir ortamda olmaktan dolayı çok mutluyum. Hep birlikte dayanışma içinde ve kaynaşma halinde olmalıyız. Ramazan’ın ruhuna uygun birliktelik oluşturuyoruz. Bu duygu hiç kaybolmasın" diye konuştu.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın sokak iftarları ile ‘komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesini de hedeflediğini’ belirten Dağ, şunları söyledi: "Eğer özel bir organizasyon yapmazlarsa, bir köyün veya bir mahallenin insanlarının bu şekilde geniş bir organizasyonda birlikte iftar yapma durumu olmuyor. Ama biz böyle bir imkânı onlara hazırlamak suretiyle vatandaşlarımızın bir sofrada, birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapma geleneğini sürdürmelerini arzu ediyoruz. Buna büyük ihtiyaç var. Bir masanın etrafında oturup Allah’ın verdiği nimetleri tatmak, birbirimizi anlamak, dinlemek, birbirimizin yüzüne muhabbet ile bakarak sevgi paylaşımı yapmak bizim için çok gerekli. Ramazan ayının ilk gününden beri sokak iftarlarında vatandaşlarımızla buluşuyorum. Benimle birlikte il başkanımız ve diğer milletvekili arkadaşlarımız da sokak iftarlarında, gönül sofralarında vatandaşlarımızla buluşuyor. AK Parti’nin İzmir’deki teşkilatları Ramazan ayı boyunca 30 ilçenin hepsinde, beldelerimizin ve köylerimizin çoğunda gerçekleştirilen bu organizasyonlarla sevgi paylaşımında bulunacak” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: