Ak Parti İzmir Vekili Aydın Şengül, Pkk'nın Taşeron Olduğunu Söyledi

AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı'nın verdiği iftar yemeğine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül,...

AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı'nın verdiği iftar yemeğine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, emperyalist güçlerin kardeşi-kardeşe düşman etme politikası oyunu oynadıklarını söyleyerek, dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, çeşitli oda, dernek ve sendikaların başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, belde belediye başkanları, muhtarların da katıldığı iftar yemeğinde konuşan Şengül, Doğulu-Batılı her vatandaşın birlik ve beraberlik içinde olarak gereken yanıtı vermesini istedi.

Reklam
Reklam

Şengül, "Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz ülkemizde, Doğulusu, Batılısı ile insanlarımızın huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim. Ne zaman Türkiye güçlenmeye başladığında ülkemiz üzerinde karabulutları gezdirmeye çalışan emperyalist güçler ve Avrupa ülkeleri bundan rahatsız olduklarını ifade eden konuşmalarına şahit oluyoruz. Dün de öyle idi, bugün de öyle. Onların sadece gözlerini para bürümüş olan bu emperyalistler, yıllarca komşu ülkelerle aramızı bozarak nemalanmışlar ve kardeşi kardeşe düşman etme politikaları ile bugünlere gelmişlerdir" diye konuştu.

Foça saldırısından sonra şehit ve gazisine sahip çıkan, kan vermek için hastanelere koşan İzmirlilerin gösterdiği hassasiyeti örnek davranış olarak gösteren Şengül, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ülkemizde 11 yıldır ekonomik kalkınmamızın önüne set vurmak için bugün herkes tarafından taşeron oldukları bilinen PKK terör örgütünün eline para ve silah vererek, Son Foça saldırısında olduğu gibi beklenmedik şekilde saldırı ile insanları tedirgin ve huzursuz etme taktiklerine İzmir’den en güzel cevap gelerek, taksicisi kan vermek isteyenlerden ücret almamış, İzmir’de kan bağışı için insanlarımız hastanelere akın etmiştir. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece bizi kimse yıkamaz. İzmir gibi her yerde güç birliği yaptığımızda kimse birlik ve beraberliğimizi bozamaz. PKK köşeye sıkıştıkça başka eylemlere yönelmeye çalışmakta ve onlar da biliyorlar ki sonları geldi. Son bir haftada askerimizin yüzlerce etkisiz hale getirdiği PKK’lıların büyük çoğunluğu ya İranlı, ya Suriyeli. Köşeye sıkıştıkça böyle dar eylemlerle korku dağları oluşturmak istemeleri bile sonlarının geldiğinin işaretidir. İzmir’den emperyalistlere en güzel cevabı birlik ve beraberlik ruhu ile verdik. Türkiye’nin önünü kimse kesemeyecektir.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: