AK Parti İzmir'de 'Vefa Kahvaltısı' Düzenledi

AK Parti Konak İlçe Teşkilatı, daha önce ilçe başkanlığı ve yöneticiliği yapmış teşkilat mensuplarıyla Vefa...

AK Parti Konak İlçe Teşkilatı, daha önce ilçe başkanlığı ve yöneticiliği yapmış teşkilat mensuplarıyla Vefa Kahvaltısı'nda bir araya geldi. Kahvaltıya milletvekilleri İlknur Denizli ve Rıfat Sait, İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve İl Başkan Yardımcısı Nazmi Kalyoncu katıldı.

Kahvaltıda konuşma yapan İl Başkanı Akay, “Hiçbir partide olmayan vefa örneği, bizim partimizde ön plandadır. Ahde vefayı hiçbir zaman unutmayan yer ise AK Parti teşkilatıdır. Bugün burada olduğu gibi bundan sonra da el ele, gönül gönüle çalışacağız. 2014 yerel seçimlerinde de bu birlikteliğimizle İzmir’i AK belediyecilik anlayışıyla tanıştıracağız.” dedi. Milletvekilleri Denizli ve Sait de, “AK Parti ailesinin böyle birlik beraberlik içinde olması, 2014 yerel seçimlerinde büyük başarılara imza atacağımızın kanıtıdır. Birlik ve beraberliğimiz daim olduğu sürece başarımız kaçınılmaz olacaktır.” diye konuştu. Konak İlçe Başkanı Yaşar Ötnü ise, “Bu tür vefa kahvaltılarımızı gelenek haline getireceğiz. Bizlerden önce ilçe ve yönetim kurulunda yer almış arkadaşlarımızın da fikirleri bizim için önemlidir. İnşallah bundan sonra daha sık biraraya gelerek, 2014 yerel seçimlerinde İzmir’e ve Konak ilçesine AK belediyecilik bayrağını dikeceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: