AK Parti Kadın Kolları Başkanı Atabek:

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, partisinin Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyeliğine seçilmesinin kadın kollarına verilen önemi

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, partisinin Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyeliğine seçilmesinin kadın kollarına verilen önemi gösterdiğini söyledi.

Atabek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, MKYK üyeliğine seçilmenin gurur verici bir görev olduğunu belirtti.

Başbakan'ın ve partinin teveccühünü görmenin kendilerini memnun ettiğini kaydeden Atabek, "İnşallah Sakarya'ya faydalı hizmetlerde bulunacağız" dedi.

AK Parti'de 6 yıldır çeşitli kademelerde görev aldığını anımsatan Atabek, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Kadın kolları olarak, bu yıllar içinde elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık. Şimdi de partimizin en üst kademesinde görev alıyor olmak, hem teşkilatımızı hem de bizi çok memnun etti. Bir önceki dönemde sayın Hasan Ali Çelik MKYK üyesiydi, onun da çok başarılı çalışmaları oldu. İnşallah bizler de bu dönem MKYK'da başarılı çalışmalara imza atacağız."

Başbakan'ın ve teşkilatın kadın kollarına çok değer verdiğini, MKYK üyeliğine seçilmesinin buna örnek olduğunu ifade eden Atabek, Türkiye'de kadın kolları başkanı olarak bu göreve getirilen 2. kişi olduğunu kaydetti.

Milletvekilleri ve belediye başkanlarından destek gördüğünü belirten Atabek, "Biz orada Türkiye ve illerimiz yanında bir taraftan da kadın kollarını temsil edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Enes Duran - Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: