AK Parti Kadın Kolları İstanbul'da

AK Parti Kayseri Kadın Kolları, Mimar Sinan'ı Anma ve Turizm Haftası dolayısıyla İstanbul'a 2 günlük kültür gezisi düzenledi.

AK Parti Kayseri Kadın Kolları, Mimar Sinan'ı Anma ve Turizm Haftası dolayısıyla İstanbul'a 2 günlük kültür gezisi düzenledi.

AK Parti Kadın Kolları'ndan oluşan 15 kişilik bir heyet, Kayserili Mimarbaşı Mimar Sinan'ın türbesini ziyaret edip, İstanbul'daki eserlerini yerinde inceledi. Heyet, daha sonra Osmanlı devrinin mührü niteliğini taşıyan Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Süleymaniye Cami, Fatih Cami ve Sultan Ahmet Cami'ni ziyaret etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırdaşı şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Daha önce İstanbul'a hiç gitmeyenlerden oluşan bir ekiple, İstanbul'daki tarihi ve doğal güzellikleri yerinde görmek amacı ile bir gezi düzenledik. Mimar Sinan'ın esrelerinin yanı sıra, İstanbul'daki tarihi yerleri de görme imkanı bulduk. Ziyaretlerimiz kapsamında, Panorama Müzesi'ni de gezerek, 1453 de yaşanan Fetih duygularını, 2013'te hissetme imkanı da bulduk. Bu geziye katılanlar için olumlu bir ziyaret olduğu düşüncesindeyim."

İstanbul'un doğal güzelliklerini görme imkanı bulan heyet, daha sonra İstanbul'da düzenlenen Lale Festivali etkinliklerine katıldı.

Muhabir: Esra Gül Aktürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: