Ak Parti Kadın Kolları Seçimlere Hazırlanıyor

AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu, ilçe kadın kolları başkanlarıyla bir...

AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu, ilçe kadın kolları başkanlarıyla bir araya gelerek, durum ve faaliyet değerlendirmesi yaptı.

Toplantıda geçtiğimiz mayıs ayı değerlendirilirken, haziran ayında yapılanlar ve temmuzda yapılması planlanan faaliyetler de konuşuldu. İskenderoğlu, “Bizler durmuyoruz. Bugün seçim olsa en hazır parti olduğumuzu düşünüyorum. Tüm enerjimiz ve çabamızla çalışmaya devam ediyoruz. Hanımların çalışmaları göz doldurucu. İlçe kadın kolu başkanlarımızın üye çalışmalarında yapmış olduğu gayretleri görüyoruz. Ama rehavete de kapılmadan parti disiplini içinde yapmamız gerekenleri yapmaya devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıda, yaklaşan ramazan ayı ve yapılacak faaliyetler de konuşuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: