Ak Parti Kadın Kollarından Eğitim Bir-Sen'e Ziyaret

Ak Parti Pazarlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamide Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim-Bir-Sen Pazarlar...

Ak Parti Pazarlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamide Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim-Bir-Sen Pazarlar İlçe Temsilcisi Faruk Ünver'i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim Bir-Sen Pazarlar İlçe temsilcisi Faruk Ünver, Pazarlar İlçesi AK Parti kadın kollarına çalışmalarında başarılar diledi.

Kadınların her alanda olduğu gibi siyasette daha aktif yer almaları gerektiğine vurgu yapan Ünver, kadının olduğu yerde nezaket, zarafet ve bereket arttığını belirtti. Ünver, Eğitim Bir-Sen'in Pazarlar'da yaptığı çalışmaları anlattı.

Reklam
Reklam

Hanımların varlıklarıyla hayatımızın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil ettiğini, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli bir rol üstlendiklerini dile getiren Ünver, "her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olan kadınların sosyal yaşamdaki konumları her geçen gün güçlenmektedir " diye konuştu.

Ak Parti Pazarlar Kadın Kolları Başkanı Hamide Çelik ise "AK Parti'nin iktidara geldiği günden beri sendikal hakların artırılması için çok çalışma yapıldı ve yapılmaya da devam edilmektedir. Referandum ile memur ve işçilere birçok haklar kazandırmıştır. Eğitim-Bir-Sen Pazarlar İlçe Temsilcisi Faruk Ünver'in çalışmalarında başarılar dileriz" dedi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: